|
|
dupiate forum
|
 |
Umów się większą paczką - Gdzie na dyskotekę vol2
Appo - Pią Maj 20, 2005 23:59 Temat postu: Gdzie na dyskotekę vol2 Zapomniano o takich klubach jak Promil (dako ;( ) , eXlemon , Gwarek, Vip ;) Jest gdzie się pobawić :P
Dev - Sob Maj 21, 2005 00:09
VIP ? <smiech_na_sali>
Appo - Sob Maj 21, 2005 00:12
Ja wymieniam tylko miejsca ;) O jakimś zapomniałem??
aaa... kiedyś Babilon na świętojańskiej jeszcze grał - jak jest tam teraz ? ktoś wie ?
kisia - Sob Maj 21, 2005 00:23
Appo wiem że jestes tu nowym nabytkiem ale zanim napiszesz jakis temat zerknij czy nie ma już takiego lub podobnego, a jest juz podobny temat h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/rozmowy/viewtopic.php?t=45&postdays=0&postorder=asc&start=0] Gdzie najczęściej się bawicie :)
Appo - Sob Maj 21, 2005 00:26
Hmmm.... zauważam różnce między "gdzie się bawicie" a spisem ;) ale skoro tak ;) Niech się dzieje wola Nieba - z nią się zawsze zgadzać trzeba ;)
trauti - Sob Maj 21, 2005 08:25
Słusznie robisz, słuchaj Kisi a daleko zajdziesz :)
PAKuS - Pon Maj 23, 2005 11:01
Cytat: | Słusznie robisz, słuchaj Kisi a daleko zajdziesz |
dokładnie Bo Ja jestem takiego samego zdania
Autor - Wto Sty 10, 2006 14:51
Appo napisał/a: | Ja wymieniam tylko miejsca ;) O jakimś zapomniałem??
aaa... kiedyś Babilon na świętojańskiej jeszcze grał - jak jest tam teraz ? ktoś wie ? |
Ano ja wiem jestem tu świeży ale w Babilon'ie pracuje juz ponad 1,5 roku!!!! To chyba mówi samo za siebie :) Przeżyłem już kilku DJ'ji :) Stoję za barem i zapraszam na strone w w w babilon.info, p l info o wszelkich imprezach na stronie i w razie zorganizowanych imprez jako pseudo menago udziele szczegółowych info.
Major - Wto Sty 10, 2006 16:21
Gdzie jest ten babilon? bo za cholere tego lokalu nie potrafie zczaić.
Mariusz - Wto Sty 10, 2006 16:30
A już chciałem przyjść :) Wejście od 21 roku życia dla facetów ;-)
Major, lokal jest na skrzyżowaniu ulic Warszawskiej i Świętojańskiej :) Jest nawet mapka, ale nie działa ...
Major - Wto Sty 10, 2006 16:31
E to mi nie po drodze. :P
Mariusz - Wto Sty 10, 2006 16:38
No mi też nie, ale jak będziemy wracać np: z hali z Warszawskiej albo basenu to możemy wpaść :) Niedaleko zresztą mam kolegów, na II Komisariacie :) O cho cho ... ale będzie zwiedzania :)
Autor, powiedz mi jak to jest z tymi wejściami od 21 roku życia ?
Bary i swinki - Wto Sty 10, 2006 16:48
ja tam byłem jak to otworzyli na imprezie lata 70 i nikt mnie nie sprawdzał normalnie piłem no problem a nawet pełnoletni nie byłem :P
Autor - Pią Sty 13, 2006 23:33
Bary i swinki napisał/a: | ja tam byłem jak to otworzyli na imprezie lata 70 i nikt mnie nie sprawdzał normalnie piłem no problem a nawet pełnoletni nie byłem :P |
dobrze powiedziane jak otworzyli a lata 70 byly i wydaje mi sie ze nic w tym zlego wazna jest dobra zabawa a jezeli sie bawicie to moga byc nawet lata 60 :) czyz nie !?!?
Bary i swinki - Pią Sty 13, 2006 23:38
mi odpowiada taka muzyka sam też ogranizowałem z kumplem dj takie imprezy :) 60 70 80 latino :D
Autor - Pią Sty 13, 2006 23:39
Mariusz napisał/a: | ...Autor, powiedz mi jak to jest z tymi wejściami od 21 roku życia ? |
na chwile obecna jest jeszcze po staremu ale jestesmy po zmianie dj'a i ochrony i ma byc wejscie na podstawie dowodu ale...
A co z mapa nie tak ?? ja przedchwila ogladalem i jest ok
Mariusz - Sob Sty 14, 2006 10:31
Mapka już działa, wtedy nie chciała się otworzyć :)
To jak co to może tam wpadne z kimś, ale żeby nie było hasła typu: "dziewczyny wpuszczamy, bo mają 18, a was (facetów) nie :-)" Wstydu mi narobicie :P
Autor - Sob Sty 14, 2006 12:41
Mariusz napisał/a: | Wstydu mi narobicie :P |
daj znac kiedy sie bedziesz wybieral to sie o to postaram.
Rozumiem cie :)
Mariusz - Sob Sty 14, 2006 12:59
OK, dzięki, trzymam za słowo :ok:
Gmeras - Sob Sty 14, 2006 21:17
No tak wejściówka od 21 lat dla dla facetów a 18 dla Pań to takie nie do końca fer
równouprawnienie musi być :P jak wszyscy to wszyscy :)
ALe szanuje zasady klubów o ile się do nich stosuja :)
Olaa - Sob Sty 14, 2006 23:22
nom najgorzej jak parka w rownym wieku 18 lat chce pojsc a tu dziewczyne wpuszcza a faceta nie LOL - to jest akurat troche dziwne- rownouprawnienie powinno dzialac w obie strony :P
Major - Sob Sty 14, 2006 23:27
Rozgraniczenie między 18 a 21 nie wzięło się z nikąd. Cóż same często twierdzicie, że chłopak w tym wieku to gówniarz, to i tak nie chcą w imprezowniach.
Olaa - Sob Sty 14, 2006 23:51
Major, sadze ze nie w tym rzecz.. a w wiekszosci lokali jest ze wsyzscy od 18 albo wszyscy od 21 ;)
Major - Sob Sty 14, 2006 23:53
Mi to już i tak bez różnicy. Za granicą większość lokali ma na wejściu od 21lat i często też bez dyskusji odbywa się. Masz wchodzisz, nie masz wyjazd :D Cóż trzeba niektóre rzeczy przecierpieć, ale potem to się człowiek jeszcze bardziej z możliwości wejścia cieszy :D
Gmeras - Nie Sty 15, 2006 09:13
No to zrobic dla kazdego od 21 ;]
Ale Major, tez sam bys chciał wejsc do jakiegos lokalu po 18nastce nie mając 21 lat ;) teraz inaczej myślisz bo masz to za sobą :]
Major - Nie Sty 15, 2006 13:39
Ja to i tak długo przerabiałem, bo większość kumpli miała już 18, a ja nie bo jestem z konca roku :P Ogolem i tak mało chodze po klubach, a i imprezowac dopiero wiecej zaczalem w 3ciej klasie liceum więc wtedy już miałem prawie tyle ile trzeba :P
Autor - Nie Sty 15, 2006 20:17
Gmeras napisał/a: | No tak wejściówka od 21 lat dla dla facetów a 18 dla Pań to takie nie do końca fer
ALe szanuje zasady klubów o ile się do nich stosuja :) |
Idz do urzedu stanu cywilnego majac 18 lat i powiedz ze chcesz wziac slub to powiedza ci ze mozesz przyjsc jak skonczysz 21- chodzi o to ze wedle naszego prawa mezczyzna osiaga pelnoletniosc po ukonczeniu 21-wszego roku zycia kobieta natomiast po 18.
A co do tego ze "... o ile sie do nich stosuja..." to chodzi tobie o moja wczesniejsza wypowiedz ??? jezeli o to chodzi to nie stosuje tego ze jak przyjda moi znajomi nie spelniajacy tych zasad to i tak wchodza bo z tego powodu przewaznie sa wieksze problemy.
Autor - Nie Sty 15, 2006 20:19
Mariusz napisał/a: | OK, dzięki, trzymam za słowo :ok: |
ale czasem mozna zrobic wyjatek??
Powtarzam czasem!!!
Mariusz - Nie Sty 15, 2006 20:24
Dam kilka dni wcześniej znać :)
Gmeras - Pon Sty 16, 2006 17:09
Cytat: | A co do tego ze "... o ile sie do nich stosuja..." to chodzi tobie o moja wczesniejsza wypowiedz ??? | Uogulniłem to do wszystkich lokali i nie chodzi mi o znajomych
kaszanna - Wto Sty 17, 2006 08:28
Oooo wejścia powinny być od 21 lat bo inaczej staro się czuję ;)
madi - Wto Sty 17, 2006 09:35
Autor napisał/a: | Gmeras napisał/a: | No tak wejściówka od 21 lat dla dla facetów a 18 dla Pań to takie nie do końca fer
ALe szanuje zasady klubów o ile się do nich stosuja :) |
Idz do urzedu stanu cywilnego majac 18 lat i powiedz ze chcesz wziac slub to powiedza ci ze mozesz przyjsc jak skonczysz 21- chodzi o to ze wedle naszego prawa mezczyzna osiaga pelnoletniosc po ukonczeniu 21-wszego roku zycia kobieta natomiast po 18. |
hmmm ja bym wytłumaczyła to tak ... tylko bez rękoczynów bo piszę ogólnie ... facet mając 21 lat jest tak samo hmmm "rozwinięty" umysłowo, psychicznie, uczuciowo ... jak 18 dziewczyna :) jest różnica 2-3 lat w rozwoju dziewczynek i chłopców :hyhy: później jak już dorównacie to jest ok :) równość pozostaje do końca .... no chyba że jakieś wyjątki są wtedy moja teoria upada ... :) przykład: hmmm 15 stki wolą spotykac się ze starszymi np 18, a nie równolatkami, bo 15 latek ma psychicznie jakies 13,12 lat :P ... ale jak napisałam później już nie ma różnicy jak nadrobicie zaległości :)
o ja zła, niedobra ...
Piotrulek - Wto Sty 17, 2006 09:47
madi napisał/a: | facet mając 21 lat jest tak samo hmmm "rozwinięty" umysłowo, psychicznie, uczuciowo ... jak 18 dziewczyna |
ale nie masz się czego obawiać ze strony facetów 21-letnich,przeca masz całkowitę rację... :D
frohike - Wto Sty 17, 2006 10:24
madi napisał/a: | później jak już dorównacie to jest ok |
hmm to ja juz dorównałem do Ciebie? :)
cinque - Wto Sty 17, 2006 11:09
Cytat: | madi napisał/a:
później jak już dorównacie to jest ok
hmm to ja juz dorównałem do Ciebie? |
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
madi, takiego "póżniej" nie ma.... :P
Piotrulek - Wto Sty 17, 2006 11:53
cinque napisał/a: | takiego "póżniej" nie ma |
Wroćmy do tematu proszę... :cisza:
M0dLiSzKa - Sro Lut 07, 2007 21:11
A moze wyskoczymy jutro do GWARKA?? =) Jest moze kto$ chetny??
Morqana - Sro Lut 07, 2007 22:09
Hmm, co do Gwarka jestem pesymistyczne nastawiona :/ Jakos nie przepadam za tym klubem..
Ja w przyszłym tyg. moze wybiorę się do Krzyżanowic.. Magic or Manhattan :) niesamowite dyskoteki :)
p4cz3k - Sro Lut 07, 2007 22:11
MorQaNa napisał/a: | Hmm, co do Gwarka jestem pesymistyczne nastawiona :/ Jakos nie przepadam za tym klubem..
Ja w przyszłym tyg. moze wybiorę się do Krzyżanowic.. Magic or Manhattan :) niesamowite dyskoteki :) |
a ja slyszalem ze do dyskotek i klubow wpuszczaja od 21 lat ... no czasem od 18 :)
M0dLiSzKa - Sro Lut 07, 2007 22:44
nio to jak nie gwarek.. to moze polecicie jakis fajny klub ( nie dyskoteke) gdzie mozna milo spedzic czas??
bylabym baaaaaaardzo wdzieczna =)
z gory pieknie dzieqje =)
Czarnulka - Czw Lut 08, 2007 00:53
Ja polecam Spiż w Katowicach.I do pogadania i do zabawy :)
Olaa - Czw Lut 08, 2007 02:37
ja bym sie chętnie do Spiżu wybrala w jakąś środę na jakieś studenckie :D
raphx - Czw Lut 08, 2007 13:15
Ja tez polecam spiz w katowicach :)
Nie ma takiego klubu w gliwicach :D Szkoda tylko ze wczoraj były kolejki do wszystkiego: do klubu, do szatni i po piwo :/
tuchałowa - Nie Lut 11, 2007 12:21
Kiedyś w Gwarq było dużo 40latków, a teraz wiek się obniża, większość to 15, 16-latki. Poza tym jest tam drogo. Jak jeszcze nie studiowałam to oczekiwałam tego momentu kiedy będę mogła wejść na połówkę biletu, ale teraz jakoś nie bywam tam i ani razu nie wykorzystałam mojej studenckiej legitymacji :]
p4cz3k napisał/a: | a ja slyszalem ze do dyskotek i klubow wpuszczaja od 21 lat |
Czyli mamy rozumieć Ponczq, że imprezowanie rozpocząłeś od tego właśnie wieku, czyli 29 kwietnia 2006 roku czyli niecały rok temu, a wcześniej chodziłeś spać po wieczorynce, czy tak? :P
Morqana - Czw Lut 15, 2007 15:38
p4cz3k napisał/a: | a ja slyszalem ze do dyskotek i klubow wpuszczaja od 21 lat ... no czasem od 18 |
Słyszałeś :P
zajaFFka - Pią Lut 16, 2007 16:59
Spiż :D to jest to! Na początku nikt nie wróżył mu dlugiej żywotnośi :) a jednak ten klub ma w sobie coś co przyciąga :P 23ego lutego znów tam zawitam :P
Appo - Sro Lut 21, 2007 13:41
Spiż polecam :D Chociaż ostatnio zamiast pojechać do Spiżu to wylądowałem w Opolu w Protektorze ( cała noc na parkiecie z Disco Polo hehehe ) ... ale też było naprawdę fantastycznie ;)
Adamo - Sob Cze 30, 2007 10:22
Gdzie w gliwicach można pojść aby nie tańczyć przy techno????????????????? A ja szukam lokalu gdzie leci POP, Dance, Latino muza np z radia ZET no ale nie znalazłem takiego lokalu.
w miniony czwartek usilnie szukałem czegoś aby sie pobawić i (...) zimna nie ma nic w Gwarku techno wiek 16 lat, kontrabas tez techno, w woodoo leciała czarna muzyka i miał byc strepteasse no i cena wstepu odpowiednia.
Bo rockoteki w Revolution to juz chyba strata czasu , ostatnio sie pobili kolesie a ochrona nawet nie zareagowała, wiec lokal nie daje poczucia bezpieczeństwa jak sie takie rzeczy słyszy i najlepsze że sa oni wspołpracownikami forum Gliwice :szok:
Morqana - Sob Cze 30, 2007 11:36
Revo szczerze powiedziawszy upadło na ... .. Twarz:] Taka prawda. A dyskoteki, a raczej imprezy nocne gdzie leci dobra muzyka, to raczej polecam poza Gliwicami...
FlashMan - Sob Cze 30, 2007 17:24
Jedynym miejscem, w którym jhest grana dobra muzyka jest...
... Radio ZET - siła muzyki! :)
Tak na poważnie to w Gliwicach jest sporo miejsc do posiedzenia sobie, napicia się piwka, jednak MorQaNa napisał/a: | dyskoteki, a raczej imprezy nocne gdzie leci dobra muzyka, to raczej polecam poza Gliwicami | - zgadzam sie w 100% z Morqaną.
krzys - Sob Lip 21, 2007 13:36
Przedmówcy mają rację ... Polecma club MAgic - Krzyżanowice, 20 km za Raciborzem ... 3 sale, RNB, Dance i największa Duża sala, która uchodzi za techno, lecz techno tam nie jest grane. Trance, electrohouse etc ... Do posiedzenie jest sporo miejsc, nawet Pr%mil sie do nich zalicza wg mnie :).
W spiżu jeszcze nie bylem, ale trzeba bedzie sie wybrac w koncu, skoro to tak ludzie chwalą :)
DJ Martinez - Sob Lip 21, 2007 22:00
W Gliwicach o ile wiem to od 21 mozna sie pobawic przy hitach z radia zet w Starym Browarze teraz, kiedys tak nie było ale teraz juz biesiad zespołow i tego co sie kiedys z tym miejscem kojarzylo nie ma. Co do klubow magic jest oki chod duzy nie zawsze miło jak tego by sie oczekiwało, jest tam rozgwiazda z dawnego bravo zaza to dla tych co pamietają, W katowicach poziom 3 studenckie te małe daja rade, Spiz cóz z tym róznie bywa mieszane emojce bo z tym disco polo to jest zenada.pozdrawiam
krzys - Nie Lip 22, 2007 05:21
Magic to klub przeznaczony na około 4 tys. ludzi, na w w w ftb, p l mają napisane, że na 5 w sumie, co jest nieprawdą ...DJ Martinez, taka rozgwiazda jest w każdej wiekszej dyskotece ...Pozatym Bravo i MAgic = ten sam wląściciel, p.MArcin z Krzyżanowic .. Cwany Azja sprzedał mu ten klub, a p.Marcin sie dał ... Od grudnia Bravo zamknięŧe...
Morqana - Nie Lip 22, 2007 21:41
[quote="krzys"]Przedmówcy mają rację ... Polecma club MAgic - Krzyżanowice, 20 km za Raciborzem ... 3 sale, RNB, Dance i największa Duża sala, która uchodzi za techno, lecz techno tam nie jest grane. krzys napisał/a: | ści Hardstyle :)
[quote="krzys"]W spiżu jeszcze nie bylem, |
Polecam, naprawdę warto pojechać :)
krzys napisał/a: | Od grudnia Bravo zamknięŧe... |
Oj...od listopada, moze końca października :)
Polecam Protector.. w Białej i Katowicach.
krzys - Pon Lip 23, 2007 15:35
12 grudnia bravo zostalo zamkniete!! :)
W listopadzie mozna bylo kupic bilety na depacka bodajże ... po tragedi w halembie ystep zostal odlozony i tym samym 12 grudnia Bravo zostalo zamkniete ...
Morqana - Pon Lip 23, 2007 20:38
Prawda, prawda, już zaczęły być sprzedawane bilety.. pozniej była zmiana, ze w Pirce
krzys - Pon Lip 23, 2007 20:44
Widze, żeś z trójkąta, wiec sie znasz, ale wmówić sobie nie dam, że przed grudniem bravo zamknęli ... Z ego co pamietam, to jeden z "trójkąta" bywał w bravo jeszcze w listopadzie ...
Morqana - Pon Lip 23, 2007 23:07
krzys napisał/a: | że przed grudniem bravo zamknęli ... |
poprawilam sie.Pomyliłam się owszem, dlatego zmieniłam treść posta.
krzys - Wto Lip 24, 2007 05:49
MorQaNa, oj tego to juz nis sprawdzalem xD .. w każdym bądź razie Bravo, teraz Piramida od 26 maja (wtedy ostantia impreza była) są zamkniete i kuniec ... Teraz większe dyskoteki beda upadac, ludzie wola pójść do pubu na piwko, pogadac, lub do takich miejsc jak np. piwinica w 3m ...
Morqana - Wto Lip 24, 2007 10:54
krzys napisał/a: | ravo, teraz Piramida od 26 maja (wtedy ostantia impreza była) są zamkniete i kuniec ... Teraz większe dyskoteki beda upadac |
Kto wie.. kto wie... :hyhy: Zostało jeszcze sporo ... Racibórz, Katosy, Tarn. Góry... ;)
Alinka - Wto Lip 24, 2007 11:01
MorQaNa napisał/a: | Kto wie.. kto wie... Zostało jeszcze sporo ... Racibórz, Katosy, Tarn. Góry... |
no i jeszcze kedzierzyn kozle , tam jest takis klub papa joe i a4:) jakies dyskoteki hmm z muzyka raczej disco polo.
a w TG, egipteka tez jest zamknieta z tego co słyszałam, jest ponoc jakis klub dla małolatow Matrix, ale to bardziej pod pub z miejscem do tanczenia mozna zaliczyc, no i Onyx, do ktorego bez solarki, dekoltu i obcasow sie nie pokazuj a faceci w adasiach;) i dresach tez nie wejda.
krzys - Wto Lip 24, 2007 17:28
Alinka, a4 jest w Pietni, to dysk Discoplex z tego co mi wiadomo i bardziej mu do Opola niż do K-K.
Racibórz ?? Dla studentów to jedynie Ozon i nic innego, bo reszta to @#$@# szczerze mówiąc.
W Opolu jest gdzie sie pobawić. Protector, Aquarium(małe, ale naprawde miło tam jest), Drake etc.
Tarnowskie Góry?? No Onyx ciagle sie reklamuje co nie jest wg mnie dobrą wiadomością o klubie, bo szuka ludzi w ten sposób, czyli mu ich brakuje ... Ale sam juz ktoś tu napisał, bez solary i spzilek tam sie nie rusza, a mnie takie panny nic nie kręcą ...
KAtowice ?? Co ?? WW na max 2k ludzi o ile dobrze pamietam.. spiż ?? to nie są duże kluby/puby...
Morqana - Wto Lip 24, 2007 19:25
Alinka napisał/a: | w TG, egipteka tez jest zamknieta z tego co słyszałam, |
A tego to nie wiedziałam.
Alinka napisał/a: | Onyx, do ktorego bez solarki, dekoltu i obcasow sie nie pokazuj |
O_o takie mają wymagania ??
krzys napisał/a: | la studentów to jedynie Ozon i nic innego, bo reszta to @#$@# szczerze mówiąc. |
Magic, Manhattan
krzys napisał/a: | KAtowice ? ? Co ? ? WW na max 2k ludzi o ile dobrze pamietam.. spiż ?? to nie są duże kluby/puby... |
Protector, WW, Spiż owszem.... moze nie wieeeelkie, ale już nie wymagam jak kiedyś. Nawet to podejdzie. Gwarek gliwicki to raczej nie mój klub :)
krzys - Wto Lip 24, 2007 20:37
MorQaNa, Alinka miała na myśli to, że tam tzw. lachony bywaja... Co MAgic, Manhattan?? MHt to apteka ( dla miej pojętnych, ćpuneria i przedszkole) ... Gwarek to tez nie moj klub, ale tam nawet muza mi pochodzi, bardziej .. Moze, gdybym odiwedził spiż i ww zmienie zdanie... NArazie MAgic i Gwarek sa dla mnie miejscami do imprezowania
Morqana - Czw Lip 26, 2007 07:49
krzys napisał/a: | MHt to apteka ( dla miej pojętnych, ćpuneria i przedszkole) |
Cóż... ja do klubów nie chodze, żeby się naćpac, tylko po to, by na parkiecie dać z siebie wszystko, odstresowac się i wyrzucić emocje. Niebardzo mnie intreresuje kto tam siedzi, ważne, żeby dobrze grali :)
krzys napisał/a: | warek to tez nie moj klub, ale tam nawet muza mi pochodzi, bardziej .. |
Nie przepadam za tym klubem, chyba nawet sama nie wiem dlaczego. Mam jakies nie wyjasnione uprzedzenia :)
krzys - Czw Lip 26, 2007 08:08
MorQaNa, a byłaś w Gwarku już tam ??
a MHT albo w mgc byłaś ??
Morqana - Czw Lip 26, 2007 08:51
Cytat: | MorQaNa, a byłaś w Gwarku już tam ? ? |
Oczywiście, że tak. Odwiedziłam kazdy z tych klubów i oczywiscie MGC najbardziej mi podpasował. Zdecydowanie puszczają tam moją muzykę :)
krzys - Czw Lip 26, 2007 14:58
która salę preferujesz ?? Znasz może Pietrasia i jego kuzyna Grubego ?? spider też z nimi w mgc bywali, ale juz ich tam nie mozna spotkac.
Morqana - Czw Lip 26, 2007 19:52
krzys napisał/a: | która salę preferujesz ? |
Oczywiscie dużą :) tam gdzie hard :)
Cytat: | Znasz może Pietrasia i jego kuzyna Grubego ? ? spider też z nimi w mgc bywali, ale juz ich tam nie mozna spotkac. |
Wszystkich znam, Dawid jeszcze z nimi jeździł. Teraz podobno często w Gwarze siedzą :)
krzys - Pią Lip 27, 2007 08:26
Oj, niewiem, z Pietrakiem nie gadałem odkąd skończyłem z nim technikum 27 kwietnia tego roku. Dawid to chyba właśnie kuzyn, czy sie mylę ? Ale w gwarku tez pare razy widzialem pietraka, lecz bez grubego.
Aż takiego hardu na duzej nie ma .. kiedy ostatnio tam bylas ?
moje ostatnie imprezy wygladaj tak, ze zem se jest na kolumnach, albo na duzej, albo na rnb, bynajmniej mam miejsce :D
Morqana - Pią Lip 27, 2007 08:31
krzys napisał/a: | Dawid to chyba właśnie kuzyn, czy sie mylę ? |
Wiesz tego to nie wiem :) ja z Dawidem do podstawówki chodziłam :)
krzys napisał/a: | Aż takiego hardu na duzej nie ma .. kiedy ostatnio tam bylas ? |
Kiedyś był porządny, ale to jeszcze jak Dj's Tour było, teraz nie wiem czy było nadal organizowane. A byłam chyba gdzieś na początku tego roku.
Ja bym chętnie odwiedziła Klub Energy i sprawdziła co tam ciekawego :)
krzys - Pią Lip 27, 2007 08:33
ostatnie FTB Dj's Tour było w maju, jakoś na początku.. Loui i ktos jeszcze grał. FTB mają dj'i od tych spraw.
Dawid to własnie jest kuzyn Pietraka :)
Fakt, do energyu juz mialem jechac 2 x, ale nie wypalilo ...
Morqana - Pią Lip 27, 2007 09:20
Cóż... teraz to nie ma gdzie zbytnio organizować Dj' Tour, ale było bardzo smpatycznie na gliwickim w Bravo i w Krzyżanowicach :)
W takijm razie o tego Dawida mi chodziło :)
Podobno ciekawy klub. Tak myślę, że może w przyszłym tyg wybiorę się do Spiżu. Jakaś taka ochota mnie naszła, chociaż do Imperium do Rybnika również bym się wybrała. Mają tak fantastyczną atmosfere :)
krzys - Pią Lip 27, 2007 09:37
w rybniku jeszcze nigdzie sie nie bawilem, w spizu tak samo. wogole, w katowicach.
Krzyżanowice, Gliwice, i raz w Tarnowskich, narazie najlepszym dyskiem jest dla mnie mgc, ale mnie $#@ powoli juz to miejsce.
FTB Dj's tour jest na calą PL, wiec maja troche tego ...
Morqana - Pią Lip 27, 2007 09:48
krzys napisał/a: | FTB Dj's tour jest na calą PL, wiec maja troche tego ... |
To wiem..., mam nadzieje, ze po wakacjach coś będzie :)
Tarnowskie? Egipteka?
Wiesz mi też się wydaje, że MGc jest jednym z lepszych klubów... nie powiem najlepszym, bo niektóre rzeczy mi się nie podobają, ale wyszaleć, to się tam wyszaleje :)
Appo - Pią Lip 27, 2007 14:44
Wogole dzisiaj sie dowiedzialem, ze zamkneli Pirke :o i MGc przejal kontrakt z 73e, p l :o
krzys - Pią Lip 27, 2007 15:29
nie ma to jak refleks :D ... Tak, w Egiptece bnyłem, ale wogóle mi sie tam nie podobało ... całe brudne spodnie miałem i wogole tak na ''-'' tam...
Pirka od 26 maja nieczynna :D, ale coś cięzko mi uwierzyć w to, że w mgc bedzie grany hardstyle, skoro niby przejał kontrakt z 733, p l ... Chyba w pt. chca te imprezy robic, a wtedy to własciciel bedzie tracil ludzi i dlugo mgc nie pociagnie .. Wogole, to mgc jak bedzie dalej tkai jaki ejst to ma plajte gwarantowana, ale cóż ...
Appo - Pią Lip 27, 2007 15:47
Chyba 11tego gra tam The Prophet wiec cos w tym jest ;)
A co do czasu... ladny kawal czasu nie ma mnie w kraju ;)
krzys - Pią Lip 27, 2007 16:24
aaa, no chyba, ze tak :D.
no to mnie zaskoczyłeś ... nikt nic jeszcze niewie jeszcze...
Morqana - Pią Lip 27, 2007 17:51
Appo napisał/a: | Wogole dzisiaj sie dowiedzialem, ze zamkneli Pirke :o i MGc przejal kontrakt z 73e, p l :o |
Jak nie piszesz i nie wchodzisz, to sie dowiadujesz tak powoli :P
krzys napisał/a: | hardstyle, |
Czesto byl tam grany :)
Appo napisał/a: | hyba 11tego gra tam The Prophet wiec cos w tym jest |
Dzieki Marus za info :P lookne na ftb.
Morqana - Pią Lip 27, 2007 17:54
Appo Tobie chodzilo o Megaclub a my prawimy o Magicu, jak sie nie myle ;)
krzys - Pią Lip 27, 2007 18:09
no własnie .. Na megaclub mowia MC, z tego co wiem, bo jakis koles do mnie pisal, z pelnym przekonaniem, ze ja to jakas asia jestem, i ze kolesia "poznalam" w MC, a ja mu na to, ze nie lubie mc'donalds'a, a on sie zaczał smiac ... Nie bylem w zyciu w megaclubie to niemam pojecia ...
Appo - Pią Lip 27, 2007 18:13
Yhm ;) No chodzilo mi o MegaClub ... tylko go znalem pod nazwa MC ;)
krzys - Pią Lip 27, 2007 18:15
MorQaNa, w bravo hardstyle, ale nigdy nie w mgc !! w mgc króluje trance i houseelectro etc., dlatego suhy przyjął sie w mgc, a nie w bravo, o w bravo jego klimaty nie byly specjalnie lubiane...taka jest prawda ...Ale tera,z Papa Suhy, bedzie na Tunnel electrocity w Lubiązu, gdzie mam zamiar sie wybrać ...
krzys - Pią Lip 27, 2007 18:16
Appo, a napisalem mgc i stad malutkie nieporozumienie:)
Morqana - Pią Lip 27, 2007 23:35
krzys napisał/a: | MorQaNa, w bravo hardstyle, ale nigdy nie w mgc !! |
uwierz, ze tyle razy, ze az sie przewrocic mozna :))
krzys napisał/a: | latego suhy przyjął sie w mgc, a nie w bravo, |
Gral w Bravo na malej :))
Ja znalam Magic z klimatow Bravo, moze dlatego :) i zawsze jezdzilam na Hard imrezy)
krzys - Sob Lip 28, 2007 13:25
oj niewiem, gdzie grał, ale znajomy ochroniarz, ktory w bravo i gwarku pracował i pracuje w gwarku czasem mi mówił, jak był w goscinie na grillu, ze wlasnie suhy nie bardzo ze swoja muzyka sie przyjal w bravo, bo tma hard imprezy własnie były ...
Pisałaś, że w styczniu byłaś w mgc, a jedyną tak bardziej hard imprezą był MArcel Woods 3 lutego ... ja w mgc, prawie co tydzien od 2 lat prawie juz ...
Morqana - Nie Lip 29, 2007 14:07
krzys napisał/a: | uhy nie bardzo ze swoja muzyka sie przyjal w bravo, bo tma hard imprezy własnie były . |
Na małej sali właśnie była zupełnie inna muzyka niż grała na dużej. Zawsze tak było :)
krzys napisał/a: | Pisałaś, że w styczniu byłaś w mgc, a jedyną tak bardziej hard imprezą był MArcel Woods 3 |
A czy pisałam, że tylko na takie tam jeżdżę ? Bardzo lubię Dj's z Magica, bo wiedzą co puścić :) <nie mam ograniczń muzycznych, spokojnie>
krzys - Nie Lip 29, 2007 21:24
jestem spokojny :), nie mam sie czym denerwować ... w mgc napewno nie bylo hardstyle'u, chyba, ze na before party, czyli ok 20, do 22 max pare kawałków ... teraz tam kumple z forum mgc graja, wiec mozliwe, ze tam teraz jakis twardy styl puszczaja, ale na samych imprezach w mgc nie bylo hardstyle'u , to nie taki klub po prostu. a ja nie przepadam za dj z mgc, bo co tydzien to samo ... jak sie bywa co tydzien to niestety repertuar zna sie na pamiec, choć ostatnio pare nowych nutek było, pomimo tego, ze znane mi są jzu od jakiegos czasu ...
Morqana - Nie Lip 29, 2007 23:44
krzys napisał/a: | amych imprezach w mgc nie bylo hardstyle'u , |
o_O cóż..., może bywałeś na "lżejszych" imprezach :)
krzys - Pon Lip 30, 2007 06:42
no tak, w sumie co tydzień mam takie imprezy ... może MaDDoG grał hardstyle w co wątpię, bo to house, electrohousowy dj bardziej ... MAgic - KRzyżanowice ? ok. 20km za Raciborzem, 4km od granicy ? Tam grają hardstyle ?? W TO MNIE NIKT NIE WKRECI xD. Skoro pisałaś, że od stycznia bywasz w mgc, a od tego czasu pare nutek tylko zmieniło się w repertuarze Suhego ... moze byłaś na hazel'u lub innym matys'ie i dlatego kojarzy ci sie twarda impreza ... ja w srody w mgc nie bywam. Przedszkola na imprezach nie toleruje.
Morqana - Pon Lip 30, 2007 07:17
Grał, również jak Hazel... o ile jeszcze gra ten ostatni
krzys napisał/a: | MAgic - KRzyżanowice |
tak ten sam :]
krzys napisał/a: | Skoro pisałaś, że od stycznia bywasz w mgc, |
Nie npaisałam, że bywam :kwasny: czytaj uważnie moje posty...
krzys napisał/a: | Przedszkola na imprezach nie toleruje. |
??
krzys - Pon Lip 30, 2007 08:19
MorQaNa, przedszkole to tak ogólnie napisałem, bo takie są realia, że dzieciarnia teraz jest większością na imprezach (oczywiście z paroma klubami, ktore trzymają się zasad wpuszczania ludzi dop swego lokalu).
MaDDoG teraz wymiata w Irlandi, juz 3 puby bodajże tam ma ...
MaDDoG napewno nie gra "twardo", a hazel'a nie lubię nawet, wiec mi to tito jak on gra, ale z tego co pamietam to on właśnie tak gra twardziel troszkę .... Mgc jest klubem trance'owym. Może niektóre nutki kojarzą sie hardem, ale to taka natura hardtrance'u , electrohouse ... Np. John Dahlback - Blink czy Jackyll & Hyde- Freefall , to są konkretne nutkiw mgc teraz, choć niestety jak suhy to pusci 5, 6 razy na imprezie to ludzi juz to wnerwia, ale cóż ...
dobra, ja sie tma kłocić nie chce, pisże tylko jak to wygląda ...
|
|
|