|
|
dupiate forum
|
 |
Dział Motoryzacyjny - NOWO OTWARTA
PAKuS - Pon Maj 16, 2005 15:51 Temat postu: NOWO OTWARTA STACJA KONTROLI POJAZDÓW
Gliwice UL. NOWY ŚWIAT 37
TEL: 331 43 68
TEL.KOM: 0 691 642 954
zaprasza na:
PRZEGL?DY REJESTRACYJNE
samochodów osobowych i dostawczych do 3,5 t. , motocykli , przyczep , pojazdó zasilane gazem , powypadkowych oraz ze skierowaniem.
od PONIEDZIA?KU doPI?TKU od 7:00 do20:00
W SOBOTY od 7:00 do 16:00
polecamy!
- Komputerowe ustawianie zbieżnośći
- Ustawianie świateł - GRATIS !!!
- MYJNIA RęCZNA
- AUTO-GAZ: tankowanie samochodów
Piotrulek - Pon Maj 16, 2005 18:29
Znam"lepsze" miejsca do przeglądów...
of - Pon Maj 16, 2005 18:46
hmm... troszke tam drogo...
PAKuS - Wto Maj 17, 2005 10:12
jak drogo to i solidnie
Aither - Wto Maj 17, 2005 10:16
drogo nie zawsze znaczy solidnie :)
Frycek - Wto Maj 17, 2005 22:08
ZGADZA SIE,ja robie co roku w łabedach i nie narzekam :)
of - Sro Maj 18, 2005 09:07
nie bylem precyzyjny... chodzilo mi o gaz... jest tam drogi, a czy lepszy? :kwasny:
zolw - Sro Maj 18, 2005 10:10
a ile za zbieżność + kąty ?
Frycek - Sro Maj 18, 2005 20:15
PAKuS napisał/a: | - Ustawianie świateł - GRATIS !!! |
ale maja przebicie :)
na kazdej stacji przed samochod podczas przegladu stawiany jest ekran gdzie padaja swiatla ,sprawdza sie tam czy rowno swieca ....jest to robione podczas przegladu ,wiec to nie zaden gratis...
PAKuS - Sro Maj 18, 2005 21:20
Cytat: | ale maja przebicie Wesoly
na kazdej stacji przed samochod podczas przegladu stawiany jest ekran gdzie padaja swiatla ,sprawdza sie tam czy rowno swieca ....jest to robione podczas przegladu ,wiec to nie zaden gratis...
|
ale tak pisze na ilotce a Ja Bym sam tego nie wymyślił
zolw - Czw Maj 19, 2005 00:09
Frycek sprawdzenie jest gratis, ale jak trzeba ustawić to trzeba zapłacić, przerabiałem to u siebie
Frycek - Czw Maj 19, 2005 23:17
zolw napisał/a: | Frycek sprawdzenie jest gratis, ale jak trzeba ustawić to trzeba zapłacić, przerabiałem to u siebie |
to pierwszy raz o tym slysze mi zawsze ustawiaja za darmo. Moze dlatego ze polega to tylko na odkreceniu srubki
ps. a wiecie ze aby wymienic zarowke w fiacie stilo to trzeba zdjac przedni zderzak!! a koszt to 200 zl. Ciekawe no nie :)
:zdziwko: :/
Demmo - Czw Maj 19, 2005 23:19
ha ha ha.. nie ma to jak nowa technologia.. niedługo żeby zatankowac będziesz musiał odkręcić koła i odciąć dach.. :rotfl:
co do ustawiania świateł.. też akurat słyszałem ze jest to w ramach przeglądu..
of - Pią Maj 20, 2005 08:39
wymiana zarowki polegajaca na zdjeciu zderzaka jest ostatnio dosc popularnym sposobem na powiedzenie klientowi: jedz do serwisu i zostaw tam kase :]
Frycek - Pią Maj 20, 2005 13:53
dobrze ze mam Poloneza :) :hyhy: sam se wymieniam wiekszosc :)
zolw - Pią Maj 20, 2005 20:12
w fabii 1.9 wymieniałem zarówkę ok. 15, dostep fatalny, żeby wymienić bez problemu należałoby odkręcić akumulato
Demmo - Nie Maj 22, 2005 13:17
Frycek napisał/a: | dobrze ze mam Poloneza :) :hyhy: sam se wymieniam wiekszosc :) |
chciało by się powiedzieć, że ja to mam fajnie bo nie mam teraz wogóle problemu z jakąkolwiek wymianą ;)
ale ja tak nie chcę.. muszę sobie kupić jakiś problem, nawet jak będę musiał odkręcac zderzak :hyhy:
of - Nie Maj 22, 2005 13:36
no nie Demmo :rotfl: nie mow tak bo niedlugo zeby wsiasc do auta trzeba bedzie odkrecic kola, nadkola i klape komory silnika, wykonac balet, stanac w misce pelnej melasy oraz trzy raz puknac w miejsce znajdujace sie na samym srodku podwozia... :kwasny:
wymiana zarowki to jednak nie jest duze wyzwanie dla przecietnie inteligentnego czlowieka... natomiast z odkreceniem zderzaka bywa juz roznie :] poprostu jest to czyste wyludzanie pieniedzy! chociaz konstruktorzy tlumacza to "oszczednoscia przestrzeni"... :zdziwko:
Demmo - Nie Maj 22, 2005 14:07
kolega kupił sobie audi.. chciał wymienić sobie kontrolkę w zegarach, bo mu zdechła.. i jest mały problem.. nie ma żadnych śrubek żeby to rozkręcić :rotfl:
pewnie wymienia się ją jakimś specjalnym urządzeniem, które wkłada się przez wlew paliwa ;)
Aither - Nie Maj 22, 2005 14:40
Buhehehheheeee :) to jak u mnie z zabezpieczeniem anty napadowym :D trzeba dobrze samochod zmacac zeby sie nie zalaczyl :D
|
|
|